Duo med ulikt behov for reservelagsspill

David N'Gog tar gjerne flere opptredener på reservelaget for å få mer kamptrening. Martin Hansen ønsker fast plass på Gary Abletts lag for å forlenge med Liverpool.

David N'Gog var for første gang med fra start i en ligakamp for de røde mot Portsmouth, men den franske U21-landslagspissen spiller gjerne flere kamper for reservelaget dersom det er medisinen for å finne formen.
- Jeg tror jeg har trent ganske bra og tatt var på noen sjanser, men det er ikke det samme, uttaler David N'Gog til LFC Magazine.

- Forsvarere gjør ikke, og de vil ikke, sette deg under samme press på trening som i en virkelig kampsituasjon. De setter ikke inn taklinger i siste liten eller setter seg selv i fare. Når du scorer mål på Melwood er det bra, men du kan ikke lese særlig mye ut av det.

- Derfor er det bra for meg å spille på reservelaget og benytte sjansene til å score mål.

N'Gog nettet to mål i reservelagskampen mot Middlesbrough, men fikk også ros av Gary Ablett etter opptredenen i det målløse oppgjøret mot Manchester United for to uker siden. Disse kampene påvirket trolig Rafael Benítez til å gi 19-åringen muligheten mot Portsmouth.
- Jeg håper jeg har vist at jeg er sulten og tilgjengelig for manageren. Jeg må være fokusert og ta enhver mulighet jeg kan for å imponere.

- Uansett om det er på førstelaget, i trening eller på reservelaget, må jeg alltid være klar.


Hansen ønsker fast plass på reservelaget
Martin Hansen går for tiden og venter på et nytt kontraktstilbud fra Liverpool, men den danske keeperen ønsker nå å trene fast med de beste på Melwood.
- Jeg trener i ny og ned med førstelaget og Pepe (Reina) og reservekeeperen Diego (Cavalieri). Hvis jeg skal bli i Liverpool. må jeg trene fast med førstelaget og utfordres på den måten. Samtidig må jeg spille fast for reservelaget, forteller Martin Hansen til tipsbladet.dk.

Hansen, hvis kontrakt går ut til sommeren, har kun spilt én kamp for reservelaget denne sesongen. Péter Gulácsi og Dean Bouzanis har skiftet på å stå mellom stengene. Hansen har derimot fått åtte opptredener for U18, og det som overårig. Nå krever han mer spilletid for reservelaget.
- Ellers må jeg finne en ny klubb om Liverpool ikke kan tilby de vilkårene. Jeg er i en alder hvor jeg skal spille hver helg. Det er mitt mål, slår Martin Hansen fast. Kanskje blir det mer spilletid for 18-åringen etter at Gulácsi ble utlånt til Hereford.

Martin Hansen har også kommet med i Liverpools Champions League-tropp, på listen over spillere født etter 1.1.1987 og som har spilt sammenhengende i mer enn to år i klubben. Keeperen er henrykt over å ha blitt tatt med.
- Det var deilig og stort å se min trøye med navnet bakpå og Champions League-logoen på ermet. Det er en liten drøm man har hatt, forklarer han.