Duo med ulikt utgangspunkt

Mascherano kom ti dager senere tilbake enn flere i troppen, men tror at han skal være i bra form til sesongstart. Lucas føler seg i god form, og er ute etter å imponere Rafael Benítez.

Javier Mascherano fikk innvilget ekstra sommerferie fordi han ble far for annen gang. Midtbanespilleren har vært på banen i fem av Liverpools seks pre-season-kamper. Mot Lyn spilte han hele 2.omgang, og han tror at han vil finne formen tidsnok til ligastart.
- Kanskje jeg trenger å arbeide litt mer fordi jeg returnerte da mine lagkamerater allerede hadde vært på plass i ti dager, men jeg vil ligge godt an til sesongstart, sier Mascherano til Liverpoolfc.tv.

Mascherano ble oppmuntret av Liverpools opptreden på Bislett, og han tror at laget vil vise stå godt rustet til sesongåpningen Tottenham 16.august.
- Vi gjorde det ikke så bra mot Espanyol, så det var viktig å vinne. Det er pre-season, men vi vet at vi måtte forbedre oss fordi det er ti dager til Premier League starter.

- Det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen, som null baklengs. Vi vet at vi må bli bedre, men vi er fornøyd. Nå har vi enda en kamp til å forbedre oss enda mer.

- Etter lørdagens kamp mot Atlético har vi syv dager på å komme i topp tilstand før Premier League.

Lucas ute etter å imponere
I motsetning til Javier Mascherano så føler Lucas Leiva seg i fin form ti dager før ligaåpningen. Brasilianeren håper å få en mer sentral rolle på laget etter Xabi Alonsos overgang til Real Madrid.
- Jeg føler meg virkelig bra, og jeg trener veldig hardt. Jeg er ute etter å imponere, og vi får se hva som skjer, sier Lucas til Liverpoolfc.tv.

- Det er leit at Xabi har dratt, men den som kommer inn vil vise kvalitet og forbedre troppen.

Andriy Voronin og David N'Gog scoret Liverpools mål i 2-0-seieren mot Lyn. Lucas håper at de røde kan bygge videre på den kampen når de møter Atlético Madrid i generalprøven på lørdag.
- Det er alltid godt å vinne. Opptredenen var mye bedre enn mot Espanyol. Vi har ennå behov for å bli bedre, men vi beveger oss i riktig retning foran sesongstart i Premier League.

- Det vil bli en meget godt test for oss når vi møter Atlético Madrid. Det er vår siste kamp før sesongen starten. Vi kjenner til dem fordi vi spilte mot dem i Champions League i fjor.

- Forhåpentligvis kan en seier på Anfield hjelpe oss til å ta fatt på sesongen.