Duran igjen korsbåndskadet

Uflaksen synes ikke å ha noen ende for reservelagets Francisco Duran, som vil være ute i seks måneder etter å ha pådratt seg sin tredje alvorlige kneskade i Liverpool.

20-åringen fra Malaga har tidligere hatt to lange opphold etter å ha skadet sitt høyre kne, mens det denne gangen dreier seg om det venstre kneet. Det er en korsbåndskade påført under trening, og som vil sette den tekniske midtbanespilleren på sidelinjen i seks måneder.

- Vi har hatt noen virkelig dårlige nyheter med Francisco og det at han har skadet sine korsbånd, denne gangen har det gått ut over det venstre kneet, bekrefter reservelagstrener Gary Ablett (bildet).

- Det var i realiteten noe som så helt harmløst ut på trening, men så fort vi så smerten i ansiktet hans da han gikk i bakken fryktet vi det verste.

- Han har hatt en operasjon og vil være ute i minimum seks måneder, dessverre.  Mentalt er gutten sterk som noen etter hva han har gått igjennom, og vi prøver alle og gjøre vårt beste for å holde hodet hans oppe.

- Det er trolig ingen som er mer talentfull når det gjelder det tekniske enn Fran på reservelaget og det er veldig uheldig at han skal få disse skadene.