Echo: - Bud på Arbeloa

Real Madrid har lagt inn et bud på £4,2M for Alvaro Arbeloa. Rafael Benítez ønsker £5M. En overgang virker å være nær for høyrebacken. Benítez vil kjempe for å beholde Alonso og Mascherano.

Liverpool håper å få igjen £5M av de £17M klubben brukte på Glen Johnson ved å selge Alvaro Arbeloa til Real Madrid, skriver David Prentice i Liverpool Echo. Rafael Benítez innrømmet i går at han var åpen for bud på Arbeloa. Nå har Real Madrid kommet med et bud på fem millioner euro, som tilsvarer £4,2M.

Benítez ønsker £5M for forsvarsspilleren. Arbeloas agent Manuell Garcia Quillon var på Bernabeu i går for lettere å få i stand en overgang. En avtale virker nær forstående.

Arbeloa startet 43 kamper for Liverpool sist sesong, men en plass i førsteelleveren er nå truet etetr at Glen Johnson har kommet til enighet med Liverpool om en overgnag.

Liverpool Echo skriver videre at Rafael Benítez vil kjempe for å beholde midtbaneduoen Javier Mascherano og Xabi Alonso. Rafa forbereder seg på et du fra Barcelona, men har allerede gjort det klart at enhver klubb som skal klare å lokke Mascherano vekk fra Anfield vil måtte betale i nærheten av de £56M som Real Madrid måtte ut med for Kaka.