Echo tror Kuyt starter mot Sunderland

Liverpool Echo melder i dag at Dirk Kuyt har erklært seg skadefri og spilleklar til morgendagens kamp mot Sunderland på Stadium of Light.

Hollenderen pådro seg som kjent en ankelskade mot Chelsea i forrige ligakamp, og skaden ble forverret da han spilte for Nederland i Australia sist helg.

Echo melder imidlertid at behandlingen Kuyt har fått etter at han returnerte til Melwood på tirsdag har gjort underverker, og lokalavisen er temmelig sikre på at spilleren inntar sin vante plass i Liverpools startoppstilling på Stadium of Light.

Echo bekrefter også at Steven Gerrard og Fernando Torres sto over gårsdagens trening på Melwood, men skriver at begge vil få alle muligheter til å bevise at de er skadefri foran morgendagens kamp.

Javier Mascherano, Emiliano Insua og Lucas Leiva er ikke forventet tilbake til Merseyside før i ettermiddag, etter lange flyturer fra Sør-Amerika.

Echo melder også at Sortirios Kyrgiakos ble undersøkt av Liverpools medisinske stab på Melwood i går kveld, etter å ha returnert fra Hellas. Resultatene av denne undersøkelsen har ikke blitt offentliggjort ennå.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.