Egyptisk spissduo mot Liverpool

Mido er hentet inn for å erstatte Emile Heskey, mens toppscorer Zaki ikke har scoret spillemål siden han var på Anfield i oktober. Viktige spillere usikre med skader hos Wigan.

Han var en sensasjon tidlig i sesongen, men selv om han står bokført med ti mål i Premier League har faktisk ikke tanksenteren Zaki scoret spillemål siden han nettet to ganger på Anfield 18.oktober. Siden har han scoret tre straffespark, av totalt fire mål som han har nettet fra merket.

Wigan har solgt sentrale spillere som Emile Heskey og Wilson Palacios i transfervinduet, men har samtidig hentet inn nyervervelser som Mido, Hugo Rodallega og Ben Watson.

Manager Steve Bruce er klar på at Mido er hentet inn som erstatter for Emile Heskey. Afrikaneren er kommet på lån ut sesongen, men signaler er kommet om at det kan ende opp som en permanent overgang.

- Mido er en target man som Emile og han har mye erfaring, også fra Premier League. Han er fortsatt ganske ung og vi håper at siden han nå vil få mer spilletid så vil det gi både oss og han en positiv innsprøytning.

- Jeg ser virkelig fram til å spille sammen med noen utmerkede spillere, og ikke minst spille mer sammen med Zaki, sier Mido selv før han trolig danner angrepsduo sammen med sin landsmann mot Liverpool.

De to 25-åringene er ventet å spille sammen for første gang i Wigan onsdag kveld. Da er det større usikkerhet med de andre nykommerne Rodallega og Watson. Hugo Redallega har fortsatt ikke fått sin internasjonale klarering, og det antydes at han vil være på benken dersom det skulle ordne seg i tide til kampen mot de røde. Ben Watson har lenge slitt med en leggskade og er ikke spilleklar.

Sentrale spillere som den tidligere Liverpool-keeperen Chris Kirkland og den gode vingen Antonio Valencia er også usikre med problemer i henholdsvis rygg og hamstring. Titus Bramble er i tillegg ute med suspensjon.