Eierene har tro på løsning

Tom Hicks uttaler til Sky Sports at eierne håper å finne en løsning i kontraktsforhandlingene med Benitez. Partene møtes i slutten av januar, i forbindelse med Chelsea-kampen.

Tom Hicks sier i et intervju med Sky Sports at han er optimistisk med tanke på å få løst uenighetene som har vært i kontraktsforhandlingene mellom eierne og Rafael Benítez. Benítez har foreløpig avslått kontraktstilbudet Tom Hicks og George Gillett har kommet med. Rafa ønsker mer kontroll med spillerovergangene og driften av ungdomsakademiet i Kirkby. Disse kravene vil ikke Hicks og Gillett innfri. Partene skal møtes i slutten av januar i forbindelse med Chelsea-kampen.

- Vi kommer til å fortsette å snakke og finne en løsning. Vi kommer over til Chelsea-kampen. Vi hadde allerede planlagt å komme sammen den 30. og 31. januar. Da skal vi klare opp i det vi behøver å se nærmere på, uttaler Hicks.

- Rafa har lenge vært frustrert over hvor lang tid det tar å få ting gjort. Jeg tror han bare forsøker å sette seg selv i en bedre posisjon for å få gjort jobben. Vi kan fikse det, og vi skal klare det.

- Jeg er veldig komfortabel med at Rafa liker seg i Liverpool, ønsker å være manager og kommer til å være manageren.

- Jeg vil arbeide med Rafa for å få dette løst - og jeg er ikke bekymret for det i det hele tatt.

- Rafa skal være manager for Liverpool de neste fem årene, og vi vil arbeide oss gjennom alt dette.

- Det er ingen problemer mellom Rafa og eierne på noen måte. Det er saker han ønsker å ordne for å gjøre ting til det beste for klubben.