Eierne er godt fornøyd med Rafa

George Gillett oppholder seg for tiden på Merseyside. Til The Times uttaler han at eierne er særdeles godt fornøyd med den jobben som Liverpool-manager Rafael Benitez gjør.

George Gillett var tilstede under Liverpool v Lyon i går kveld, og overvar også reservelagets kamp mot Sunderland på Prenton Park i kveld. Amerikaneren har full tillit til Rafael Benitez trass i at Liverpool har tapt fire kamper på rad. Gillett hevder at kompanjong Tom Hicks deler hans syn, og duoen mener at det ikke finnes noen bedre manager for Liverpool FC enn nettopp Benitez.

- Det er ikke lenge siden vi ga Rafa en langtidskontrakt. Vår familie er særdeles godt fornøyd med den jobben han gjør. Vi mener det ikke finnes noen bedre manager i bransjen, og jeg er sikker på at familien Hicks deler det synet, siteres Gillett.

- Tapsrekken er skuffende for alle. Det er skuffende for fansen, og det er skuffende for Rafa. Jeg har sett intervjuene han har gitt, og jeg vet han er skuffet. Vi er alle skuffet, men vi er sammen om dette, legger amerikaneren til.

The Times skriver at Gillett ikke ønsker å kommentere om det er noe han kan gjøre for å løfte managern og laget. Han ønsker heller ikke å kommentere om klubben er mer avhengig av frisk kapital enn det man tidligere har trodd.

Stemningen var amper etter Lyons seiersmål på Anfield i går, og Gillett ble verbalt hetset av en gruppe Liverpool-fans like etter kampslutt. En av supporterne forsøkte å gå til fysisk angrep på amerikaneren, men ble stoppet av vaktene i det han prøvde å klatre inn i direktørboksen.