El Zhar tilbake i full trening

Nabil El Zhar var i dag for første gang tilbake til vanlig trening igjen. Daniel Agger spiller trolig mot Leeds og bare Alberto Aquilani til behandling. Rafa mener det er mer å gå på.

Rafael Benitez bekreftet i dag at det nå kun er Alberto Aquilani som ikke trener sammen med de øvrige på Melwood. Daniel Agger har trent som normalt i flere dager og etter det liverpool.no forstår vil dansken få spilletid på Elland Road i morgen, mens Nabil El Zhar er friskmeldt etter kneskaden han pådro seg for nesten to måneder siden.



Rafa er glad for å kunne disponere en stadig sterkere tropp, og dermed spesielt en bedre reservebenk på kampene. Til tross for at han er glad for måten Liverpool har svart på den dårlige ligastarten og kommet tilbake med tre seire, mener han at det fortsatt er et stykke igjen til toppformen.

- Vi har fortsatt noen spillere som har vært skadet og trener seg opp igjen, men for noen kan du nå se på treningsfeltet at de er mye bedre og skarpere, sier Benitez til liverpoolfc.tv. - Nabil El Zhar trente for første gang i dag, og Daniel Agger trener som normalt. Det er derfor nå bare Alberto Aquilani som ikke trener med laget.

- Ja, vi har nå flere store navn å kunne ha på benken, men det kan fortsatt bli bedre og det får vi forhåpentligvis se over de neste ukene.

- Det var en interessant kamp mot West Ham, både for deres og våres fans. Vi vet at dersom du gjør feil i Premier League må du betale for dem, slik at vi prøver å ha samtaler om disse situasjonene og å få mer kontroll. Det positive er den karakterstyrken vi viser.

- Det er interessant, forrige uke ble jeg spurt mange spørsmål som "er Fernando frisk?", svarer Benitez på spørsmål om matchvinneren Fernando Torres. - En uke senere er han i fyr og flamme. I fotball er det viktig å forholde seg rolig og analysere hver kamp og hver uke. Jeg har tro på at han er en god spiller, og at han gjør det bra. Hvis han kan fortsette å score mål vil alle snakke om at han er en av de beste angriperne i verden.