El Zhar vil fortsette drømmen

Nabil El Zhar var 19 ganger på banen forrige sesong, og håper å bygge videre på det til neste sesong. U18 begynner ligasesongen 22.august. Liverpool skal ha kjøpt Chris Mavinga.

- Føler seg mer hjemme
Han synes liksom å ha kommet litt i skyggen Nabil El Zhar, etter at en spiller som David N?Gog avsluttet forrige sesong bra og det nå er snakk om at nye unggutter skal få vise seg fram. Marokkaneren var imidlertid på banen hele 19 ganger for Liverpool i 2008/09, hvorav riktignok 16 som innbytter. Flere av innhoppene, spesielt tidlig i sesongen, var positive og bidro til at de røde greide å avgjøre kamper sent. 22-åringen vil nå føle at han er moden for enda et steg nærmere en regelmessig plass i troppen.

- Jeg må arbeide hardt og hvis Gud vil det bli bedre og bevise at jeg er verdt å spille en rolle for førstelaget, sier El Zhar til liverpoolfc.tv.

- Jeg føler meg mer hjemme i klubben nå. Jeg har fått selvtillit ved å være flere ganger på banen og jeg må bare holde det gående.

- Manageren har sagt til meg at han ønsker å gi meg flere sjanser på førstelaget. Han har sagt at jeg må arbeide hardt, lytte til råd og gripe mulighetene når de kommer.

- Jeg elsker også å spille for Marokko og bidra med dem. Jeg må holde beina på jorda, men det var stort å score foran The Kop. Jeg lever min drøm.

- Jeg hadde lest hele historien om Liverpool FC i Frankrike og hvorfor det er et slikt stort navn i europeisk fotball. Klubben har mange supportere både i Frankrike, Marokko og hele Afrika. Det lagene til Shankly og Paisley oppnådde inspirerte mange til å støtte Liverpool.

- Liverpool er et topplag og vi vet alle at vi må spille bra og arbeide hardt for å komme på laget og bli der.


Starter i London
Slik det har vært de siste årene starter U18 å spille sine ligakamper mot en motstander utenfor regionen i nord. Liverpool tar turen til London og Fulham 22.august. Hjemmekampene mot Everton og Manchester United er terminfestet til 31.oktober og 21.november.


De røde har sikret seg nytt talent?
Ifølge France Football har Liverpool signert Frankrike U18 spiller Chris Mavinga. Forsvareren, som også skal være i søkelyset til Arsenal, skal ha signert en 3-årig avtale. 18-åringen kommer fra Paris Saint-Germain, og etterfølger altså David N'Gog fra PSG. Mavinga kan spille midtstopper eller back.