En bønn fra Carra

Jamie Carragher innrømmer at Liverpool bør gjøre det bedre enn hva som er tilfellet for øyeblikket, men at man nå må holde sammen, vise viljestyrke og be til høyere makter.

- Vi startet bra i første omgang og skulle hatt en straffe, men du må kreditere Arsenal som er et topplag, summerer Jamie Carragher opp det skuffende tapet på Anfield i går kveld til Liverpool Echo.

- Måten vi slapp inn målene på er uheldig, men det som gjør dette vanskelig å akseptere er at jeg kan ikke huske at de skapte mye annet. Vi må nå børste av oss støvet og se fram mot onsdag.

- Med den kvaliteten vi har på spillerne og statusen til denne klubben, så bør vi gjøre det bedre enn dette.

- Statistikk kan fort forandres og vi må gjøre det nå, sier scouseren etter at hans lag kun har vunnet tre av de siste 15 kampene. - Det er tøft for øyeblikket, men det å ha sterk viljestyrke er en del av det å spille for Liverpool.

- Det er hva vi behøver nå. Vi må nå holde sammen, komme igjennom dette, og be til Gud om at ved slutten av sesongen vil alt slitet ha gitt noe av verdi.

- Vi kan ikke lete etter unnskyldninger. Slik er det på dette nivået, vi vet at en kan bli straffet for små feil og slik er det for oss i øyeblikket.

- Wigan vil bli en enorm kamp for oss. Vi kan ikke se lenger fram enn det. Vi må se på oss selv og være klare over at vi må gjøre det langt bedre.