Engelsk presse: - Samtaler fant sted

Flere engelske aviser skriver at Javier Mascheranos agent var i samtaler med Barcelona i går for å finne ut hva katalanenre kunne tilby hans klient. Argentineren ønsker lønnsøkning i LFC?

I går kveld verserte det rykter om at Javier Mascheranos agent, Walter Tamer,  skulle i møte med Barcelona. Avisene The Times, Daily Express og The Mirror skriver at et to timers langt møte fant sted, på Hotell Rey Juan Carlos I.

The Times tror at Tamer ville forhøre seg om hvilke personlige betingelser katalanerne kunne tilby Mascherano dersom argentineren skulle ønske et klubbskifte.

Liverpool har ennå til gode å motta en offisiell henvendelse fra Barcelona på spilleren. Benítez har tidligere gjort det klart at det ikke er aktuelt å selge.
- Mascherano har ingen pris. Barcelona har ikke råd til matche hans verdi. De kan tilby £40M eller £50M. Vi ønsker ikke å selge, har Benítez uttalt.

I helgen kom også Liverpool FC med en pressemelding der det ble gjort klart at verken Mascherano eller Alonso er til salgs. Det gjenstår å se hvor fristende et tilbud er når det eventuelt skulle komme på bordet.

Fernando Torres, Steven Gerrard og Dirk Kuyt har akseptert nye kontrakter de seneste månedene, og det hevdes at Mascherano ønsker tilsvarende lønnsøkning.

Spillerens agent trosset trusselen om sanksjoner for ulovlig kontakt med en annen klubb i et svært offentlig møte med representanter for Champions League-mesterne, skriver The Mirror. Tabloidavisen tror Barcelona er interessert i å diskutere en byttehandel som vil inkludere midtbanespiller Yaya Toure. Kolo Toures bror er misfornøyd med sin nåværende avtale og kontraktstilbudet fra Barcelona. Han vil gjerne til England.

Daily Express hevder at Mascheranos kone sliter med å finne seg til rette på Merseyside, og at en overgang derfor ikke kan utelukkes.