Everton åpner for banedeling

Everton åpner igjen for muligheten for å dele bane med Liverpool, etter at det i går ble klart at de ikke får bygge stadion i Kirkby. Pris til Torres. Neville slenger med leppa.

Daglig leder i Everton FC, Robert Elstone, innrømmer at Everton igjen vil vurdere en banedeling med Liverpool, etter at deres planer om å bygge ny stadion i Kirkby ikke fikk velsignelse av regjeringen.

Evertons plan var å bygge en stadion sammen med Tesco, der det også skulle være plass til et supermarked. Supermarkedkjeden skulle ta en stor del av kostnaden med å få bygget herligheten. Men regjeringen fryktet dette ville føre til en handelsvridning i regionen, og satte i går kroken på døra for disse planene.

Både Everton FC og Liverpool FC har tidligere vært svært skeptiske til å dele bane, men etter gårsdagens avslag har pipen fått en annen tone hos de blå.

- Det er helt klart en av mulighetene vi vil måtte vurdere. En delt stadion er kanskje en mulighet, dersom det ikke blir for kostbart, uttaler Elstone til Sky Sports News.

- Vi må finne ut hvordan vi kan skaffe til veie pengene det krever, og Liverpool FC må selvsagt også bidra. Kanskje finner også Liverpools bystyre en del penger til dette, legger han håpefullt til.

- Vår historie viser at vi er en kreativ og innovativ klubb, og dersom vi blir den først store engelske klubben som vurderer å dele stadion, er vi ikke redde for å ta de nødvendige avgjørelsene.

Elstone er ellers svært skuffet over at regjeringen satte kroken på døra for stadionplanene i Kirkby.

I Liverpool FC er man imidlertid fortsatt lunkne til en banedeling.

- En banedeling står ikke på vår agenda for øyeblikket. Vi planlegger å bygge vårt eget stadion. Planene våre har kommet langt, og så snart de finansielle markedene er på fote igjen vil vi ta disse planene videre, uttaler Peter Shaw i Liverpool FC til Daily Mail.

Pris til Torres
Fernando Torres har blitt tildelt "Barclays Golden Boot 10 goal Landmark Award" etter at han ble den første spilleren i Premier League som nådde ti scoringer denne sesongen.

Neville slenger med leppa igjen
Manchester Uniteds Gary Neville har vært ute og slengt med leppa etter at Liverpool røk ut av Champions League på tirsdag, trass i at hans eget lag i går tapte 1-0 på hjemmebane for Besiktas.

- Som fotballag får du som fortjent. Vi er videre fordi vi fortjener det, og Liverpool er ute fordi de fortjener det, uttaler høyrebacken til Daily Telegraph.

- Vi røk selv ut av gruppespillet for noen få år siden. Liverpool har bare ikke prestert godt nok i Champions League, og ikke oppnådd gode nok resultater.

Ironisk nok kan Liverpool og Manchester United ende opp med eksakt like mange poeng i årets gruppespill, dersom Liverpool vinner sin siste kamp hjemme mot Fiorentina samtidig som United taper borte mot Wolfsburg.