FA lar partene selv ordne opp

Det engelske fotballforbundet bestemte på mandag at de ikke kommer til å foreta seg noe etter Rafael Benítez' uttalelser på fredagens pressekonferanse. Reservene skal møte Columbus Crew i mars.

Daily Telegraph melder at Richard Bevan, chief executive i League Managers Association, har fått i oppgave å rydde opp. Han skal avholde individuelle møter med Benítez og Ferguson for å finne en løsning på feiden.

FA hadde mulighet til å sikte Benítez for å bringe fotballen i vanry, eller rett og slett bare spørre Liverpools manager om en forklaring på hans uttalelser om Ferguson. Benítez hevdet på fredagens pressekonferanse at Manchester United-manageren får særbehandling av FA og dommerne. Etter lørdagens kamp mot Stoke gikk Benítez hardt ut og mente at United hadde store fordeler av at chief executive David Gill har en plass i FAs styre.

På mandag bestemte FA at de ikke ville helle ytterligere bensin på bålet i striden mellom Benítez og Ferguson. Det finnes heller ingen planer om at representanter for Liverpool og Manchester United skal møtes for å rense luften.

Reservene skal møte Columbus Crew
Liverpools reservelag skal spille treningskamp mot Columbus Crew torsdag 5.mars. Det skriver den amerikanske klubben i en pressemelding. MLS-mesteren fra 2008 skal på en treningsleir i England fra 26.februar til 6.mars under pre-season. Da står treningskamper mot reservelagene til Liverpool og Everton på programmet.