FA toner ned Capello-bemerkning

Den engelske tabloidpressen trykte begjærlig sitater fra Fabio Capello angående Steven Gerrards voldtiltale til sitt bryst i går. FA går nå ut og toner ned landslagssjefens ”kritikk” av Gerrard.

The Guardian melder i dag at det engelske fotballforbundet toner ned bemerkninger Fabio Capello kom med i helgen, der den engelske landslagssjefen rådet en italiensk landslagsspiller til ikke å kopiere Steven Gerrards "oppførsel den siste tiden".

Capello skal ha uttalt seg til Fiorentina-nettstedet firenzeviola.it angående den unge midtbanespilleren Riccardo Montolivo. 23-åringen har Gerrard som sitt store forbilde, men Capello anbefalte ham å ikke følge i Gerrards fotefar i ett og alt.

- La oss håpe at Montolivo ikke ønsker å imitere Gerrard på alle vis, og spesielt gjelder det Gerrards oppførsel i det siste, skal Capello ha blitt sitert.

Et utsagn som selvsagt var festmat for den britiske tabloidpressen. Fotballforbundet insisterer nå på at Capellos kommentar kun var en slengbemerkning, og på ingen måte kan anses som kritikk av Gerrard eller må betraktes som en indikasjon på at Capello akter å utelate Gerrard fra den neste Englands-troppen.