Får 450 millioner dollar for Canadiens?

Le Journal de Montreal melder at Liverpool-eier George Gillett jr har mottatt et samlet bud på hele 450 millioner dollar for ishockeyklubben Montreal Canadiens og deres arena Bell Centre.

Forbes Magazine har anslått at Montreal Canadiens og Bell Centre til sammen er verdt 415 millioner dollar. Nå har George Gillett omsider mottatt et bud som er høyere enn dette.

National Post melder at kjøperne nærmest står i kø for å legge inn bud på Montreal Canadiens, og Le Journal de Montreal rapporterer at duoen Stephen Bronfman og Joey Saputo, medlemmer av to av Montreals mest velstående familier, sammen har lagt inn et bud på 450 millioner dollar. Det høyeste budet til dags dato. Budet gjelder både Canadiens og Bell Centre.

Bryggerifamilien Molson offentliggjorde tidligere denne uken at de hadde lagt inn et bud på ishockeyklubben. Molson-familien eier allerede nærmere 20% av klubben, men ønsker nå full kontroll over den.

Et konsortium ledet av daglig leder for Quebecor Media, Pierre Karl Peladeau, er også med i kampen om Canadiens.

Salget av majoritetsandelen i Canadiens vil føre til at George Gillett vil styrke sin posisjon som eier av Liverpool FC, gjennom å ha bedret sin økonomi betraktelig.