Fem poeng opp til Man Utd

Manchester United vant i kveld 3-0 over Fulham i den mye omtalte hengekampen sin, og dermed er det fem poeng opp til ligalederen for Liverpool. Jose Reina frykter ikke Real Madrid.

Avstanden opp til ligaleder Manchester United økte i kveld til fem poeng, etter at Alex Fergusons mannskap beseiret Fulham med 3-0. Tidlige scoringer av Paul Scholes og Dimitar Berbatov punkterte på mange måter matchen. Innbytter Wayne Rooney økte til 3-0 midtveis i andre omgang, og selv om Fulham ble snytt for et straffespark på stillingen 3-0 var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne.

Reina frykter ikke Real
The Guardian har intervjuet Liverpool-keeper Jose Reina om den nær forestående Champions League-kampen mot Real Madrid. Sisteskansen har stor tro på at de røde skal gå videre i turneringen på den spanske storklubbens bekostning. Santiago Bernabeu var ingen lykkebane for Reina mens han spilte for Barcelona og Villarreal, men det legger han ingen vekt på.

- Alle spillere drømmer om å spille i de største kampene og på de mest berømte banene, og denne kampen faller defentivt under den kategorien. Jeg tror to uavgjortresultat er det beste jeg kan skilte med på Santiago Bernabeu. Akkurat som Anfield, er det en plass det er vanskelig å få med seg et godt resultat fra, sier den Madrid-fødte målvakten.

- Slik har det alltid vært. Da min far spilte mot dem på 1960- og 1970-tallet var det den samme visa, så vi får ingen enkel jobb. Men vi vet hva vi er i stand til å utrette, og jeg tror vi skal gå videre etter to kamper, legger han til.

- Som guttunge var Barcelona laget mitt ettersom min far spilte der. Det hører fortiden til, og nå er jeg Villarreal- og Liverpool-supporter. Men det vil utvilsomt være spesielt om vi klarer å eliminere Real fra Champions League. De er en av de beste klubbene i verden, og det er ingen skam å ryke ut for dem. Vi vil imidlertid gjøre alt vi kan for å sørge for at det ikke skjer, og vi har tro på at vi skal nå kvartfinalen. Vi har gjort det bra i Champions League de siste årene, og det ønsker vi å gjøre også denne sesongen.