Ferguson: - Latterlige uttalelser

Manchester United-manager Alex Ferguson beskrev Rafael Benitez' beskyldninger på fredag som latterlige, etter Uniteds 3-0 seier over Chelsea i ettermiddag. Carragher og Redknapp støtter Rafa.

- Når han får roet seg ned, vil han forhåpentligvis reflektere over det han sa og forstå at det var latterlig, uttalte Ferguson til Sky Sports.

- Jeg synes han fremstod som en sint mann. Jeg tror han var oppskaket av en eller annen grunn. Det er alt jeg vil si om dette. Det var ikke fakta han la fram, men jeg vil ikke diskutere dette.

- På dette tidspunkt synes jeg vi skal kosentrere oss om å ta igjen lederlaget, som er Liverpool. Vi har et par kamper til gode, og vi ønsker selvsagt å ta dem igjen.

United er nå fem poeng bak Liverpool med to kamper til gode, mens Chelsea nå er fire poeng bak Liverpool med likt antall kamper. United spiller en av sine hengekamper kommende onsdag, når de tar i mot Wigan på Old Trafford. Deretter møter Fergusons mannskap Bolton på bortebane på lørdag. Når den kampen er unnagjort vil de stå likt i antall kamper med Liverpool. Rafael Benitez sitt mannskap skal som kjent ikke i ilden igjen før lokalderbyet mot Everton neste mandag.

I Sky Studio i forbindelse med dagens kamp mellom Manchester United og Chelsea satt en nåværende og to tidligere Liverpool-spillere, nemlig Jamie Carragher, Jamie Redknapp og Gary McAllister.

- Benitez har i alle fall ikke vært sint på trening, og det er et faktum at man ofte føler at mange avgjørelser går Manchester Uniteds vei, spesielt på Old Trafford, uttalte Carragher, før han la til med et smil om munnen:

- Og som Benitez sa, alt var fakta.

- Jeg synes det var flott at Rafa tok bladet fra munnen. Det beviste at Liverpool nå faktisk er med i tittelkampen, i en posisjon de ikke har vært tidligere under Rafa, uttalte Redknapp.

McAllister uttalte seg ikke om saken.