Ferguson ler av Benítez' uttalelser

Alex Ferguson har reagert på Rafael Benítez' kommentarer med å svare: ”Jeg visste ikke at du brydde deg”. Liverpool ga United en knekk. Anser Chelsea som hardeste utfordrer nå.

Benítez hevdet før Liverpools Champions League-kamp mot Chelsea at Ferguson fryktet Liverpool i kampen om ligagullet.
- Det interessante hva Rafa angår er at han hadde et e-cupoppgjør foran seg og han snakket om Alex Ferguson. Fantastisk! Jeg visste ikke at jeg var så viktig, svarer Ferguson til engelsk presse.

- Hvis dere stiller meg spørsmål om andre lag, vil jeg gi dere min mening. Det er ingen feil i det. Arsene Wenger snakket om Manchester United for et par uker siden [da Wenger sa at United så uslåelige ut], noe jeg forsøkte å dempe så mye som jeg kunne fordi jeg vet hvor farlig det kan være. Men han ble spurt og ga et ærlig svar på spørsmålet, fortsetter Ferguson uten å vektlegge at også Benítez ble bedt om å kommentere Fergusons utsagn på pressekonferansen før Chelsea-kampen.

Etter at Chelsea vant 3-1 på Anfield, tror Ferguson at Guus Hiddinks mannskap blir Manchester Uniteds hardeste utfordrer i Premier League.
- Chelsea vil være veldig på gang nå. Du så feiringen på slutten. De spilte veldig bra, og de visste at det var et meget bra resultat. De er i skyene nå.

- Det skjer med deg når du får et viktig resultat. Hvis man ser tilbake til da vi vant tre trofeer i 1999, kan man ikke glemme hva Ryan Giggs' mål i omkampen i FA-cupsemifinalen på Villa Park betydde for oss. Det løftet alle sammen. Fra da av var vi uslåelige. Men forhåpentligvis er det mulig å beseire Chelsea.

Manchester United har sluppet inn 10 mål på fire kamper, mer enn i de 23 foregående kampene til sammen. Ferguson tror at formen er på vei tilbake.
- Sjokket ved å slippe inn de forferdelige målene mot Liverpool i forrige måned har absolutt påvirket hos. Forhåpentligvis var Porto-kampen et veiskille for oss, og vi kan starte å holde buret rent igjen. Den sene Porto-scoringen var et skikkelig slag fordi spillet vårt i andre omgang var faktisk veldig bra.

- Men måten vi kom tilbake mot Aston Villa og Porto viser at det er ingenting i veien med vår viljestyrke. Vi er ute etter å forhindre at vi slipper inn dumme mål. Det er viktig dersom vi skal vinne mesterskapet.

Manchester United møter Sunderland på Stadium of Light i dag. Avspark klokken 16.00, kun en knapp halvtime etter at Liverpool-Blackburn er ferdigspilt.