Ferguson starter sine mind-games tidlig

Alex Ferguson har startet sine såkalte mind-games. I velkjent stil går han nå ut i engelsk presse og hevder at Liverpool er for urutinerte til å vinne ligaen.

Manchester United-manageren starter sine mind-games tidlig denne sesongen. Et tegn på at han virkelig frykter Liverpool i tittelkampen? Ferguson antyder nå at rivalene fra Merseyside vil kollapse i ligainnspurten på grunn av nerver og manglende rutine.

Liverpool leder som kjent ligaen tre poeng foran Chelsea og sju poeng foran Manchester United på tredjeplass. Sistnevne har imidlertid spilt to kamper mindre enn de to lagene foran på tabellen.

- Det er ikke tvil om at Liverpool vil bli nervøse i andre halvdel av sesongen. Vår rutine med å vinne ligaen vil hjelpe oss. Liverpool beveger seg inn på ukjent territorium nå, og dersom de trår feil vil de bli straffet, sier Ferguson til Daily Mail.

Manchester United møter Chelsea på Old Trafford kommende søndag. Dersom Liverpool klarer å slå Stoke lørdag kveld, vil de røde altså øke forspranget til minst en av tittelrivalene. Ferguson tror det er Chelsea som vil bli hektet av.

- Dette er en viktig kamp. Chelsea har gjort det svært bra på bortebane, og ikke så bra hjemme, så det har vært en interessant sesong for dem. Klarer vi å slå Chelsea og bare ligge ett poeng bak dem med to kamper til gode, vil vi være i en kjempeposisjon, avslutter Ferguson.