FIFA: - Alonso banens beste

Xabi Alonso ble kåret til banens beste mot Irak i Confederations Cup. Han synes at Spania hadde problemer med å bryte igjennom Iraks forsvar. City interessert i Pennant? Glipp av Liverpool FC.

Xabi Alonso ble kåret til banens beste av FIFA i gårsdagens kamp i Confederations Cup mellom Spania og Irak.
- Xabi hadde en mesterlig oppvisning med lange og korte pasninger, og han satte også keeperen på prøve med noen fine skudd, står det i begrunnelsen.

- Irak ga tøff motstand
Spania vant enkelt 5-0 mot New Zealand på søndag, men måtte ta til takke med kun 1-0 mot Irak i går. Seieren medfører at Spania allerede er klar for semifinalen før siste gruppespillskamp. Alonso innrømmer at Iraks defensive formasjon var frustrerende, men tror fort at flere landslag kommer til å ty til samme taktikk mot de regjerende europamesterne.
- Det var svært vanskelig å komme gjennom det femmanns sterke forsvaret, sier Alonso ifølge liverpoolfc.tv.

- En av våre beste sjanser var å skyte fra utenfor 16-meteren, men det fungerte ikke.

- Men vi gjorde nok, og vant. Jeg er sikker på at det ikke kommer til å bli siste gang vi møter et forsvar som det. Men vi bør vite hvordan vi skal spille mot en slik motstander. Vi bør vite hvordan vi skal finne en måte å bryte ned slike forsvar.

City interessert i Pennant?
Kontraktsløse Jermaine Pennant sies å være et mulig transfermål for Manchester City for å gi konkurranse til Shaun Wright-Phillips om en plass på laget, skriver The Guardian. Sky Andrew, 26-åringens agent, vil ikke kommentere spekulasjonene.

Glipp fra Liverpool FC
Liverpool FC virker svært sikre på at en overgang for Glen Johnson går i orden. På klubbens offisielle nettbutikk ble det i går lagt ut "Johnson TBC" blant navn- og nummeralternativene man kan velge bakpå draktene som kjøpes. Johnsons navn ble fjernet ved 21.30-tiden.