Fire kan bli klare

Liverpool håper å ha hele troppen, med unntak av Philipp Degen, tilgengelig til søndagens kamp mot Aston Villa. - Seier mot United betyr ingen ting hvis vi ikke slår Villa, sier Benitez.

På Anfield håper en at både Daniel Agger, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso og Yossi Benayoun skal være med i troppen mot Aston Villa, kampen som avslutter ligarunde 30 søndag kl 17.00.

Agger er tilbake i trening om det vil bli vurdert om han er kampklar, og dermed med i troppen. Alvaro Arbeloa skal også ligge bra an til å kunne spille, etter å ha slitt med en hamstringskade. Mest usikkerhet skal det knytte seg til Xabi Alonso (legg) og Yossi Benayoun (hamstring), men begge rapporteres tilbake i lett trening og vil få muligheten i helgen til å vise at de er klare igjen. Hvis alle fire får tommelen opp er det bare Philipp Degen av seniorspillerne til Liverpool som er ute.

- Dette har vært en virkelig god uke for oss, slår Rafael Benitez fast foran møtet med Aston Villa. - Å slå United borte og score fire mål er enormt, men det vil ikke bety noe dersom vi ikke kan vinne mot Aston Villa.

- Dersom vi ønsker å fortsatt være med i tittelkampen vil det naturlig nok avhenge av United, men vi må også vinne være kamper og starte det med tre poeng mot Villa.

- Vi kan snakke og snakke, men det hjelper ikke hvis vi ikke selv vinner. Det vet spillerne. Nå tenker jeg på Villa og så får vi se hvordan vi ligger an etter helgen.

- Skal en vinne tittelen må en være nesten perfekt, og når du er fire poeng etter og har en kamp mer spilt, da er det klart at du må vinne nesten hver kamp.