Flere interessenter?

Engelske aviser hevder at Liverpool også har vært i samtaler med en annen investeringsgruppe fra Midt-Østen og en fra USA. Dansk seier uten Hansen. Finnan angrer ikke på klubbskiftet.

Et konsortium fra Kuwait avslørte i går at det går dårlig med forhandlingene om mulig investering/kjøp av Liverpool fordi prisen er for høy. The Guardian hevder at gruppen nå vil vente til juli, da Hicks og Gillett skal forsøke å refinansiere gjelden på £300M. Hvis så ikke lar seg gjøre, blir amerikanerne trolig tvunget til å selge klubben for en lavere pris.

Flere engelske aviser hevder at Liverpool også har vært i samtaler med en annen investeringsgruppe fra Midt-Østen og en fra USA.

Dansk seier uten Hansen
Danmark U19 vant 1-0 mot Serbia U19 i en treningskamp i Pozarevac. Dermed fikk danskene revansje for tirsdagens 0-3-tap. Martin Hansen var ubenyttet reserve. Denne gang ble Kristian Fæste foretrukket mellom stengene. Vejle-keeperen får meget god kritikk for sin opptreden. Danmark brukte alle spillerne i 18-mannstroppen på disse to kampene. Neste oppgave for Danmark U19 er en turnering i begynnelsen av april, med kamper mot Portugal, Tsjekkia og Romania. I slutten av mai står mellomrunden i EM-kvalifiseringen for tur.

Finnan angrer ikke på klubbskiftet
Steven Finnan angrer ikke på at han forlot Liverpool til fordel for Espanyol i fjor sommer. Backen har kun fått spille fem kamper i sin nye klubb fordi han stort sett har gått gått skadet.
- Jeg angrer ingenting. Når du skriver under for en klubb, vet du at det kan gå bra eller dårlig. Men dette er fotball, og fotball kan være tøft. Videre er det umulig å forutsi fremtiden. Jeg er veldig fornøyd her, og jeg tenker ikke på å reise til sommeren. Målet er å trene og hjelpe laget. Jeg tenker ikke på noe annet for neste sesong, kommenterer Finnan.