Flere klubber ute etter Benayoun

Yossi Benayoun forteller at han har fått tilbud fra andre klubber. Midtbanespilleren sier at det dreier seg om klubber både i England og Spania. Men helst vil han skrive ny kontrakt med Liverpool.

Yossi Benayoun har dokumentert svært god form for Liverpool denne våren, og det har fått andre klubber til å sperre øynene opp.

- Jeg har fått noen tilbud, så jeg må kanskje ta en prat med Liverpool, uttaler Benayoun til israelsk radio.

Både Manchester City og West Ham, Benayouns forrige klubb, skal følge spilleren med interesse, ifølge Daily Mail. Atletico Madrid skal være den spanske klubben som snuser rundt Liverpools kreative tekniker.

Benayoun fylte 29 år den 5.mai, og har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool. Han står derfor ved et veiskille. Alternativene synes å være å be om en lengre kontrakt på Anfield, eller å flytte på seg.

- Dette har vært den beste sesongen i min karriere. Jeg har spilt mange kamper og gjort viktige mål. Det er jeg veldig godt fornøyd med, sier Benayoun til israelsk radio.

- For øyeblikket er jeg Liverpool-spiller, og det vil jeg fortsette å være om ikke noe overraskende skjer. Men etter en god sesong har jeg mottatt tilbud både fra England og Spania. De må jeg vurdere, så jeg får ta en prat med Liverpool.

- Jeg har hatt to flotte år på Anfield, og satt pris på hvert minutt. Det er lenge siden jeg har akseptert at det, med to unntak, ikke finnes noen spillere som er garantert plass på førstelaget til Liverpool.

- Dersom du ikke heter Steven Gerrard, må du finne deg i å stå over et par kamper i ny og ne. Men det er ikke noe problem. Steven er eksepsjonell, og det er noe vi andre aksepterer.

- Det fine er at jeg har spilt mer denne sesongen, og slik håper jeg det fortsetter. For å være ærlig, så kunne det like gjerne ha vært Real Madrid som banket på døren min, og jeg ville likevel ha ønsket å fortsette i Liverpool i fire år til.