Flere røde innkalt

Agger, Skrtel og Voronin tatt ut til VM-kvalik. N'Gog til Toulon-turneringen. Németh og Gulácsi i U21-kvalik. Nytt tap for Hansen - EM ryker. Dalla Valle kan få den siste plassen i U21-sluttspillet.

Daniel Agger, Martin Skrtel og Andriy Voronin er tatt ut til kommende VM-kvalifiseringskamper. Danmark møter Sverige i Solna lørdag 6.juni. For Slovakia venter San Marino i Bratislava samme dag. Ukraina reiser først til Zagreb for å møte Kroatia. Deretter venter Kazakhstan på eget gress onsdag 10.juni.

Det blir definitivt ikke EM-sluttspill på Martin Hansen til sommeren. Danmark U19 tapte 0-1 mot Tyrkia U19 i mellomrunden som spilles i Portugal. Liverpool-keeperen voktet igjen målet. Danskene har nå tapt begge kvalifiseringskampene, og har kun æren å spille for i siste kamp mot Hellas på torsdag.

Krisztián Németh og Péter Gulácsi er tatt ut i troppen til Ungarn U21 som skal spille EM-kvalifiseringskamper hjemme og borte mot Luxembourg, henholdsvis 6. og 10.juni.

David N'Gog er på listen over spillere Frankrike skal ha med til Toulon-turneringen for U21-landslag. Første kamp spilles mot Qatar 4.juni. To dager senere står Portugal på motsatt halvdel. Gruppespillet avsluttes mot Chile 8.juni.
 
Lauri Dalla Valle er ikke blant de 22 spillerne Finland har valgt ut til U21-EM i sommer. Ytterligere én spillere tas ut på et senere tidspunkt.