Flere spørsmål rundt laguttaket

Aquilani fikk problemer med hamstringen mot Wolves, mens Lucas slet med mageproblemer. Gerrard kan få en rolle sentralt må midtbanen. Kuyt trolig tilbake i startelleveren.

Rafael Benítez må vurdere om han skal gi Alberto Aquilani en ny mulighet i startoppstillingen mot Aston Villa. Italieneren var for første gang med fra start i en ligakamp mot Wolves, men har slitt med formen og skader hele sesongen.

- Aquilani gjorde det bra mot Wolves, men han trenger kamptrening. Han forsøkte å være involvert, spille ballen og skape sjanser, men Premier League er vanskelig. Han kommer til å finne seg til rette litt etter litt, uttaler Rafael Benítez til Press Association.

- Det er en vanskelig avgjørelse med Villa-kampen så tett på. Noen av spillerne var veldig slitne etter Wolves-kampen, mens noen hadde småskader. Vi har behov for å vurdere dem alle sammen.

- Vi må håndtere dem forsiktig, men det er klart at dersom Javier Mascherano ikke er tilgjengelig de neste tre kampene på grunn av karantene, så vil selvsagt Aquilani ha større sjanse til mer tid på banen.

- Men mot Wolves var han bekymret for hamstringen sin. Han var bekymret og jeg ønsket å beskytte ham. Det var derfor jeg byttet ham ut.

Benítez vil nok foretrekke å bruke to spillere defensivt på midtbanen i en kamp som forventes å bli vanskelig på Villa Park. Lucas slet med mageproblemer før Wolves-kampen, og hadde ingen god dag på jobb. Løsningen kan være å benytte Steven Gerrard i en dypere rolle.
- Normalt ville vi kanskje ha to spillere i ankerrollen i en slik kamp, men vi har alternativer. Gerrard kan spille i den rollen. Vi får se.

- Lucas var sliten mot Wolves. Han følte seg ikke bra, men nå må vi se hvordan han har kommet seg og om han har mer energi nå. Det avhenger av hvordan spillerne føler og har reagert etter Wolves-kampen.

Dirk Kuyt var for første gang plassert på benken i en ligakamp denne sesongen mot Wolves etter at Benítez mente at nederlenderen trengte en pause. Liverpool Daily Post tror at 29-åringen er tilbake i startoppstillingen mot Aston Villa.

Ifølge Daily Express avhenger laguttaket også av om Fabio Aurelio, som slet med stivhet i leggen, blir spilleklar.

Som nevnt tidligere, ble Yossi Benayoun byttet ut Wolves-kampen etter å ha fått kjenning med noe.