Flere transferspekulasjoner

Spekulasjoner om David Silva, Andriy Voronin, Javier Mascherano og Javi Martinez. Cruzeiro tilbakeviser at Liverpool har lagt inn bud på Kleber.

Ikke like pålitelige Daily Mirror hevder at Real Madrid er interessert i Javier Mascherano, og skal være villig til å betale £18M for spillerens tjenester. Gabriel Heinze kan også komme til å inngå i pakken. Mascherano er kontraktsfestet med Liverpool frem til sommeren 2012.

Tabloidavisen antyder også at Anfield-klubben har kommet med et bud på £15M pluss Andriy Voronin for Valencia-vingen David Silva.

The Guardian tror at Rafael Benítez nå vil se på Athletic Bilbaos Javi Martinez som et alternativ til Gareth Barry.

Intet bud på Kleber
Den brasilianske klubben Cruzeiro avviser at det har kommet et bud på spissen Kleber. Spissen offentliggjorde på mandag at det hadde Liverpool hadde lagt inn et bud på syv millioner euro (£6M). Historien har vært en stor nyhet i Sør-Amerika, men 25-åringens arbeidsgiver har opplyst at et slikt bud ikke foreligger. De hevder samtidig at salg ikke er aktuelt for mindre enn 15 millioner euro (£13M). Kleber vil gjerne legge saken død.
- Jeg ønsker ikke å snakke om dette mer. Det blir irriterende, sier den tidligere Dynamo Kiev-spilleren ifølge skysports.com.

- Ganske snart, hvis vi begynner å spille dårlig, vil fansen si at det er fordi jeg ønsker meg vekk. Hvis det var et budt, ville det vært fint for meg og Cruzeiro. Min agent (Pepe) og Zeze (klubbpresident Perrella) skal sette oss ned og få ordnet dette.