Flere utskiftninger i staben

Det rapporteres at reservelagets utstyrsmann John Wright, fysioterapeut Victor Salinas og spillernes kontaktperson Norman Gard ikke får fortsette i klubben. Hyypiä berømmer Gard.

Reservelagsmanager Gary Ablett, akademi-direktør Piet Hamberg og juniortrenerne Hugh McAuley og Dave Shannon har nylig måttet forlate sine poster. Nå sies det at reservelagets materialforvalter heller ikke får fortsette.

John Wright, far til den tidligere backen Stephen Wright, har vært i klubben siden 2000. I 2004 fikk han rollen som reservelagets materialforvalter.

Den spanske fysioterapeuten Victor Salinas forlater også klubben. Hans kontrakt utløper denne sommeren. Salinas kom til Liverpool i 2005.

I tillegg rapporteres det at spillernes kontaktperson i klubben, Norman Gard, har blitt oppsagt. Spillernes kontaktperson er ansvarlig for å skaffe nye spillere et bosted, bil, skoleplass til barna, ordne bankkonto og andre tjenester. Sami Hyypiä berømmet Norman Gard i et intervju med Liverpool Echo nylig.
- Da jeg kom første gang, husker jeg at Norman hentet meg på flyplassen, og vi snakket bare om fotball og klubben.

- Han ba meg konsentrere meg kun om fotball, at jeg kun var her for å spille fotball, og at jeg ikke trengte å bekymre meg om noe annet fordi klubben ville hjelpe meg med alt utenfor banen for å gjøre det så enkelt som mulig for meg.

- De har absolutt gjort det. Klubben har tatt vare på spillerne, i hvert fall er det min erfaring.

Liverpool ser ut til å gjennomføre en omstrukturering av klubben. Frank McParland ble nylig ansatt som akademi-direktør, mens José Segura ankom som akademiets tekniske manager.