Flynn glad for overgang

Ryan Flynn mener han gjorde det rette da han i sommer flyttet tilbake til Skottland og førstelagsspill med Falkirk. Didier Drogba ventes å bli spart til møtet med Liverpool.

Tilbake til røttene
Ryan Flynn var en av talentene som blir hentet til Liverpools ungdomsakademi, men i likhet med så mange andre fant den skotske midtbanespilleren at køen fram til førstelaget ble vel lang. Etter å ha vunnet både juniorcupen og reserveligaen med Liverpool gikk 21-åringen først på lån til gamleklubben Falkirk denne sesongen, før partene ble enige om å gjøre overgangen permanent. Det er noe spilleren selv ikke har angret på.

- Jeg hadde fire flotte år i Liverpool, men det er vanskelig å bryte igjennom der og jeg forstod at det beste for min karriere ville være å komme tilbake til Falkirk, forklarer Flynn.

- Å få spille førstelagsfotball er høyeste prioritet.


Drogba ventes klar til toppkamp
Didier Drogba ble hjulpet av banen da Chelsea slo Tottenham 3-0 på søndag, men på Stamford Bridge tror man ikke det er noe alvorlig fatt med den store spissen. Han vil gjennomgå en undersøkelse av baksiden av leggen, men man antar at det er snakk om et kraftig tilfelle av krampe. Liverpool møter Chelsea søndag 4.oktober og afrikaneren ventes å være spilleklar før det, men det kan tenkes at spissen uansett blir hvilt til møtet med de røde. 31-åringen vil ikke spille i Carling Cup mot QPR, og man tror at han kan bli hvilt i ligamøtet borte mot Wigan før han er uaktuell til spill i Champions League mot Apoel Nicosia.