Flynn permanent til Falkirk

Falkirk har kommet til enighet med Liverpool om en permanent overgang for Ryan Flynn. Midtbanespilleren har takket ja til en 3-årskontrakt i Skottland.

Ryan Flynn blir til Falkirk-spiller på permanent basis. Det ble klart etter at Liverpool og Falkirk har sluttført en overgangsavtale for 21-åringen. Etter videre samtaler mellom Falkirk, spiller og agent har Flynn i dag  kommet til enighet om en 3-årskontrakt som gjør han til Falkirk-spiller frem til sommeren 2012. Pressen har tidligere nevnt at skottene hadde opsjon på kjøp for £20000.

Flynn var egentlig lånt ut til den skotske Premier League-klubben for hele inneværende, men partene fant fort ut at de ønsket et fremtidig samarbeid.

 - Ryan har gjort det svært bra siden han kom tilbake til klubben. Han har funnet seg til rette som han aldri har vært borte, uttaler Ross Wilson, sjef for Falkirks fotballavdeling, til Falkirks hjemmeside.

- Manageren har spurt om å gjøre å overgangen permanent nesten siden vi inngikk låneavtalen med Liverpool.

- Dette er et ungt Falkirk-lag, og Ryan er en ung og spennende spiller som vi mener kan være en reell tilvekst for klubben de kommende sesongene.

Ryan Flynn kom til Liverpool fra nettopp Falkirk sommeren 2005. Flynn spilte i dag de første 76 minuttene i det målløse oppgjøret hjemme mot Aberdeen.