Flynn skal lånes ut igjen

I følge SkySports skal Liverpool FC være innstilt på å sende Ryan Flynn ut på et nytt utlånsopphold. Skotten var på et velykket utlån forrige sesong. Villa kjøper Tuncay?

Ryan Flynn spilte på lagene som vant FA Youth Cup både i 2006 og 2007, men er en spiller Rafael Benítez er begeistret for. Nå vil manageren sende Ryan Flynn ut på et nytt utlånsopphold, for at han skal utvikle seg med fast førstelagsspill.

Forrige sesong var Flynn på et velykket utlån til Wrexham, hvor han spilte 21 kamper og scoret fire mål.

- Liverpool er forberedt på å sende Ryan ut på lån i løpet av sommerens overgangsvindu. Dette er et stort år for Ryan, og han ønsker å spille fast førstelagsfotball for å fortsette utviklingen sin. Vi fikk noen henvendelser om spilleren, og vil sette oss ned for å se hva som er det beste alternativet før vi bestemmer oss for hvor han går, sier hans agent David Threfall til skysports.com.

Villa kjøper Tuncay?
Tuncay Sanli ble like etter sesongslutt ofte linket mot en overgang til Liverpool. Den hardtarbeidende tyrkeren med fortid i Fenerbahce ble sett på som en god backup til Torres - men nå skal Aston Villa lagge inn et bud på £5 millioner for 27-åringen, i følge tabloiden Daily Mirror.