Fornøyd Aquilani etter debut

Albert Aquilani selv og trener John McMahon var fornøyd etter at italieneren fikk sine første 15 minutter i helrødt for reservene mot Sunderland i går kveld.

Noen gode touch, et par presise langpasninger og ikke minst tegn på at han har god fart gjennom et par sterke løp bakfra, vil ha vært nok til å vete appetitten for mer fra Alberto Aquilani blant et publikum som var uvanlig stort på Prenton Park. De fleste hadde kommet for å se den 25-årige italieneren spille sine første minutter i den helrøde drakta.

- Jeg er glad for å ha gjort min debut, fortalte Aquilani til Liverpoolfc.tv etter kampen. - Det har vært lenge siden jeg spilte en kamp.

- Selv om jeg bare spilte i 15 minutter i kveld, var det bra for meg og min fysiske form. Jeg vet at jeg ikke er helt i kampklar ennå, men jeg håper å være det snart.

- Det sier seg selv at jeg nå tørster etter å gjøre min debut på førstelaget. I likhet med alle andre spillere, jeg ønsker å spille, men det viktigste er nå at jeg kommer i stadig bedre form.

- Jeg ønsker ikke å stoppe nå, jeg vil fortsette å arbeide hardt og bli bedre.

- Jeg har skrevet under for Liverpool for fem år og jeg ønsker å spille her i minst fem år.

- Det var et stort løft å se Alberto spille for første gang for klubben, sa trener John McMahon.

- Du kan se at gutten har masser av kvalitet og det var en stor oppmuntring for de unge guttene å ha ham med oss. Det er fantastiske nyheter for alle og vi er virkelig fornøyd med ham.

- Det var alltid tanken at han skulle komme inn 15 minutter før slutt. Alberto ville gjerne innpå tidligere, men planen var at han skulle spille det siste kvarteret.

Reservene vant sin femte kamp på rad med 2-0 mot Sunderland. Dani Pacehco ble kåret til banens beste med scoring på frispark opp i vinkelen fra 20 meter for 1-0, og en presist slått dødball til som foranledning til at Robbie Threlfall headet inn 2-0 like før slutt.

- Det var et godt resultat for oss og det var en spillemessig god kamp, noe som betyr enda mer for oss, forklarte John McMahon.

- Det er godt å se hvor hardt spillerne arbeider. Sunderland er et godt lag som kjemper bra og spiller god fotball. Dette var en god kamp for oss og vi er fornøyd.