Fornøyd målscorer

Lucas Leiva er glad for tegne seg på scoringslista mot Atlético Madrid, men innrømmer at laget har noe å jobbe med frem til ligaåpningen. Benítez kondolerer.

Lucas Leiva scoret Liverpools reduseringsmål i 1-2-tapet mot Atlético Madrid i går. Brasilianeren er fornøyd med sine egne prestasjoner i det siste, men har ikke tenkt til å hvile på laurbærene.
- Selvsagt var jeg glad for å score mot Atlético, selv om jeg heller ville at laget skulle vinne istedenfor at jeg skulle score, sier Lucas til Liverpoolfc.tv

- Men det var bra for meg å begynne og avslutte pre-season godt.

- Noen ganger hører jeg ting blir sagt om meg, men jeg bryr meg ærlig talt ikke så mye. Jeg bryr meg bare om laget og spilertroppen.

- Nå må jeg fokusere på den kommende sesongen, fortsette å arbeide hardt og forbedre meg.

- Jeg vil forsøke å bevise at jeg besitter kvalitet til å bli værende på laget. Forhåpentligvis kan jeg hjelpe Liverpool til å vinne tittelen,

Scoringer av Sergio Agüero og Diego Forlan sørget for at Rafael Benítez' lag gikk på sitt tredje tap under pre-season. Kun svake Singapore og Lyn er beseiret i oppvarmingskampene.
- Vi må fortsatt forbedre oss mye, men jeg føler at fitnessen vår blir bedre.

- Nå skal noen av spillerne av gårde på landskamper, mens andre skal trene på Melwood. Men vi skal bli klare til sesongstart.

- Vi er ute etter å vinne borte mot Tottenham. Vi vet at den første kampen er veldig viktig. Vi må starte sesongen fordi våre tittelrivaler kommer ikke til å gjøre det enkelt for oss.

Benitez kondolerer
Espanyols lagkaptein Dani Jargue, som spilte mot Liverpool forrige søndag, døde lørdag av hjertesvikt. 26-åringen var på treningsleir i Italia sammen med resten av spillerne i klubben. Han trente normalt lørdag, men ble funnet av lagkameratene på rommet sitt da han ikke dukket opp til et måltid senere på dagen.
- Dette er en veldig trist dag. Våre tanker og bønner er med Daniel Jarques familie og venner og alle i Espanyol, uttaler Rafael Benítez ifølge Liverpoolfc.tv.