Fornøyd med Gerrards form

Benítez er fornøyd med Gerrards spill mot Blackburn, men må fortsatt forbedre kampformen. Rafa ser frem til å få Torres tilbake. Allardyce synes Blackburn kunne tatt alle poengene.

Steven Gerrards spilte sin 500. kamp for Liverpool i det målløse oppgjøret mot Blackburn i går. Rafael Benítez er fornøyd med Steven Gerrards formutvikling. 29-åringen var nærmest anonym mot Everton, men viste mer på Ewood Park.

- Det positive i dag var å se laget spille bedre og se at Stevie var involvert i kampen og gjorde det mye bedre også. Det var positivt, forteller Benítez til pressen.

- Hvis han kan fortsette å forbedre kampformen sin, vil han spille bedre. Han kan utgjøre en forskjell.

Benítez ser frem til å få Torres tilbake i spill. Spissen har scoret 10 mål på 13 kamper denne sesongen.

- Når man skaper sjanser, er det alltid viktig å ha din toppscorer. Han er en spiller som alle vet er meget god. Han er viktig for oss, og det ville han vært for ethvert topplag i verden, uttalte Benítez til BBC Sort etter kampslutt.

- Forhåpentligvis blir han klar denne uken. Kanskje får vi se ulike ting. Jeg vet ikke om han kommer til å spille eller sitte på benken. Det avhenger av progresjonen de kommende dagene.

Allardyce synes Blackburn kunne ha vunnet
Blackburn-manager Sam Allardyce tilbrakte mesteparten av kampen i direktørboksen etter nylig gjennomført hjerteoperasjon, men var nede ved innbytterbenken i sluttminuttene. Han følte at Blackburn fort kunne tatt alle poengene.

- Jeg følte meg ok til de siste få minuttene. De var hjertestansende.

-  Men på de minuttene kunne vi ha vunnet. Nikola Kalinic var igjennom. Han burde i det minste ha fått avsluttet på mål. Han ble utmanøvrert av Reina akkurat på utsiden av straffefeltet, men han kunne likevel fått stilt inn skuddet på mål.

- Jeg er henrykt over måten laget spilte. Det har vært en god uke for oss, beseiret Chelsea i Carling Cup også.

- Tatt i betraktning at våre spillere hadde spilt to timer og deretter straffespark i kampen, mens Liverpool ikke hadde kamp i midtuken, føler jeg at det var et bevis på at vi er form.

- Vi kunne lett ha tapt i 2.omgang, og jeg følte vi fortjente litt flaks da Ngog traff tverrliggeren.

- Men det var også en annen mulighet vi burde ha tatt vare på da Franco (di Santo) var alene igjennom i straffefeltet. Det er forskjellen mellom de store guttene på topplagene og slike lag som oss. De setter disse sjansene.

- Tatt i betraktning at Liverpool er en stor klubb så begrenset vi deres muligheter til bare den sjansen i tverrliggeren. Ettersom kampen skred frem satte vi inn Keith Andrews for å mannsmarkere Steven Gerrard. Han var den beste spilleren der ute.

- Og det betydde at han ikke kunne få rom til å produsere den lille magien for å vinne kampen for dem.