Først Johnson, så Silva?

The Times tror at Liverpool kommer til å forsøke å hente David Silva når Glen Johnsons underskrift er sikret. Reina linket til Barcelona.

Rafael Benítez håper at Valencia utsetter sin avgjørelse om å selge David Silva eller ikke. The Times tror at Liverpools manager vil rette fokus mot Valencias kantspiller når et kjøp av Portsmouths Glen Johnson er sluttført. Valencia har tidligere uttrykt ønske om å beholde David Silva.

Reina linket til Barcelona
Forhandlingene mellom Barcelona og Victor Valdes har brutt sammen. Keeperen har kun ett år igjen av sin kontrakt med de spanske trippelmesterne, og skal etter rapportene kreve £150000 i uken, det samme som midtbanespiller Xavi får utbetalt. Barcelona vil ikke strekke seg lenger enn £100000. Katalanerne jobber nå med en rekke alternativer, og har lansert Reina som et sikkert valg mellom stengene, skriver den spanske avisen El Mundo Deportivo. De tror at Reina vil koste minst £17M, men håper å fremtvinge en overgang dersom Liverpools sisteskanse skulle ønske å returnere til Spania fire år etter at han forlot Villarreal. Reina uttalte for to uker siden at han foreløpig ikke hadde planer om å reise tilbake hjem til fedrelandet.