Forsvarsproblemer for Arsenal

Sagna ventes å være tilbake etter sykdom, men det vil likevel være et svekket forsvar som Arsenal kan stille med på Anfield. Siste: Van Persie og Adebayor ute. Kjøp armbånd og støtt HFSG.

Keeper og midtstoppere ute
Arsenal har spillere som William Galles, Johan Djourou og Tomas Rosicky langtidskadet, noe som har medført at Mikael Silvestre og vikariert ved siden av kapteinen Kolo Toure. Keeperen Manuell Almunia blir heller ikke klar mot Liverpool og det er heller ikke ventet at venstrebacken Gael Clichy blir klar av en ryggskade tidsnok.

Av de spillerne som spilte mot Chelsea i lørdagens semifinale i FA-Cupen forventes imidlertid Bacary Sagna å være tilbake etter sykdom. Robin van Persie ble byttet ut i 1-2 tapet, og er usikker med en sår lyske til møtet på Anfield.

Arsene Wenger melder på dagens pressekonferanse at Robin van Persie ikke blir spilleklar og at Emmanuel Adebayor også vil være ute med skade.

Dette er laget som The Gunners benyttet på Wembley: Fabianski, Eboue, Toure, Silvestre, Gibbs, Walcott, Fabregas, Diaby, Denilson (Nasri 86), Van Persie (Arshavin 75), Adebayour (Bendtner 83).

Støtt de etterlatte
Hvis du ønsker å støtte Hillsborough Family Support Group, ved å kjøpe et eller flere armbånd, kan du gjøre det ved å gå inn på denne linken.