Forventer å ha Mascherano tilbake

Benítez forventer at Mascherano blir til Chelsea-kampen. Manageren skuffet over at andre spillere ikke tar ansvar når Torres og Gerrard blir tatt ut av kampen. Ikke reunion for Owen? Billettinfo Man U.

Javier Mascherano måtte stå over Fiorentina-kampen med en hamstringskade. Rafael Benítez forventer å ha argentineren tilbake mot Chelsea.
- Jeg forventer at Javier blir skadefri til Chelsea-kampen. Han vil bli klar, sier Benítez ifølge football365.com.

- Han var veldig nær ved å bli skadefri til å spille i Firenze, men han hadde et lite hamstringproblem og kunne ikke tren i hver siste treningsøkt før vi reiste til Italia på mandag, så han kunne ikke risikeres.

Rafael Benítez er svært skuffet over å se at både Fernando Torres og Steven Gerrard ikke kom til sin rett mot Fiorentina, men synes andre spillere burde ha tatt ansvar.
- Fiorentina gjorde en god jobb (mot Gerrard og Torres). Det var skuffende å se dem begge bli tatt ut av kampen slik de ble. Fiorentinas forsvarere håndterte dem bra. De jobbet virkelig hardt mot dem.

- Men det handler ikke bare om to spillere. Ingen på laget produserte noe.

- Noen ganger når forsvareren er bekymret for Gerrard og Torres, vi ldet gi resten av laget en sjanse å utnytte rommet. De kan ta et slikt ansvar, men i lange perioder skjedde ikke det.

- Men det er ikke slutten for oss i Europa. Vi må omgrupere og vise den rette mentaliteten i vår neste kamp mot Chelsea på søndag.

Ikke gjensyn med Owen?
Michael Owen pådro seg en lyskeskade mot Wolfsburg i gårsdagens Champions League-kamp for Manchester United. Spissen må belage seg på to-tre uker på sidelinjen. Kanskje står også møtet med Liverpool 25.oktober i fare.
- Det er vanskelig å konkludere med hvor lenge han vil være ute når det gjelder lyskeskader, men vi han at han vil være ute i to-tre uker, fortalte Alex Ferguson til CNN Sports umiddelbart etter kampslutt.

Billettinfo Manchester United hjemme
For å kunne kjøpe billett til Liverpool-Manchester United gjennom medlemskapsordningen "All Red Membership" i Liverpool FC må minimum syv hjemmekamper fra Premier League 2008/09 være registrert, og billettsalget foregår fredag 2.oktober til lørdag 3.oktober. På åpent salg må man kunne vise til billettkjøp til Aston Villa (24.august 2009) og Hull (26.september 2009) på Membership/Fan Card. Her er salgsdatoene 7. og 8.oktober. Se fullstendig billettinfo på Liverpoolfc.tv.