Forventer en vanskelig kamp

Mascherano tror på en vanskelig kamp mot Newcastle, og håper at de røde finner tilbake til spillet før Hull-kampen. Shearer frykter Torres. Lag har vist at det er mulig å ta poeng på Anfield.

Liverpool slet seg til en 3-1-seier på en dårlig gressmatte mot Hull forrige helg. Javier Mascherano håper at Liverpool kan finne tilbake til angrepsspillet fra kampene før besøket på østkysten når de røde er verter for Newcastle.
- Vi må forbedre oss. Vi spilte bra før vi møtte Hull. Nå må vi finne tilbake til det nivået, sier Mascherano til Tony Barrett i Liverpool Echo.

- Vi må tilbake å gjøre det samme - holde bra på ballen, skape sjanser og spille god fotball. Det gir oss en større sjanse til å vinne kampene som gjenstår. Vi har vist at vi kan klare det. Nå vi må gjøre det igjen.

- I vår forrige kamp, mot Hull, spilte vi ikke bra, men det var viktig å vinne for å holde presset oppe på Man United, og det gjorde vi.

- På denne tiden av sesongen må man få resultater selv når man ikke er på sitt beste. Vi klarte det, så vi er fornøyde med det selv om vi ikke er tilfreds med prestasjonen.

- Vi ønsker alltid å spille bra. Vi liker det ikke når vi spiller dårlig, men det viktigste er å få et resultat.

- Den beste måten å få et resultat på er å spille god fotball. Hvis vi klarer å sette de to tingene sammen - prestere og få et resultat - vil det være enda bedre.

- Noen ganger får man den ene uten den andre. Mot Hull spilte vi ikke slik fotball som vi har gjort i kampene nylig, men vi fant likevel en måte å vinne kampen på, og det er også bra.

- Hvis vi ikke hadde vunnet forrige helg, ville kanskje tittelkampen vært over for oss. Så resultatet var definitivt det viktigste.

Mascherano forventer en vanskelig kamp mot nedrykkstruende Newcastle.
- Det vil bli veldig vanskelig fordi kjemper Newcastle mot nedrykk akkurat som Hull, så vi får se hva som skjer.

- Lag som kjemper for plassen i Premier League kan være en veldig farlig motstander. Vi må være foberedt på det.

- Derfor må vi finne tilbake til nivået vi spilte på i kampene mot Chelsea i Champions League og Arsenal i Premier League. Hvis vi klarer det, har vi en bedre sjanse til å vinne kampen og ta tre poeng.

Shearer frykter Torres
Newcastle-manager Alan Shearer ser ikke frem til å se Fernando Torres ute på Anfields grønne gressmatte på søndag.
- Torres er en toppspiller. Han har kraft, fart og arbeidsinnsats, men viktigst er målene, sier Shearer.

- Han er en stor målscorer, og han scorer flotte mål. Så våre forsvarere vil vite på søndag at de har vært i kamp.

Alle har Liverpool som soleklare favoritter mot "The Magpies", men Shearer har ikke gitt opp håpet om å ta med seg poeng som Stoke, West Ham, Fulham, Hull, Everton og Manchester City har klart tidligere denne sesongen.
- Ikke mange gir oss en mulighet mot Liverpool, men det påvirker meg ikke. Overraskelser har skjedd tidligere, og det vil jeg fortelle mine spillere.

- Det har et veldig godt lag med spillere i verdensklasse og en fantastisk manager, men jeg vil reise til Anfield og få med noe.

- Vi reiser dit med godt humør etter en god treningsuke. Troen blant spillerne finnes, og vi drar dit for å gjøre et godt forsøk.

- Da jeg var spiller, var rådet alltid å holde tilskuerne rolig de første 20 minuttene. Det er første del av jobben. Det blir en vanskelig kamp. Kan vi stoppe dem? Jeg håper selvsagt det.

- Et par lag har reist til Anfield denne sesongen og fått med seg noe, de har reist hjem med poeng. Det er hva vi er ute etter.

- Jeg vil ikke si noe om formasjoner eller spillervalg, men å reise dit med tre spisser som vi gjorde mot Portsmouth, vil være galskap. Jeg har gjort gale ting før. Så vi får vente og se.
Liverpool vant 5-1 i Newcastle i desember.

- Jeg var på kampen på St. James' Park i julen, og det var ikke bra. Kanskje det var vendepunktet denne sesongen, eller det ga folk et signal om hvordan sesongen var i ferd med å gå, jeg vet ikke.

- Liverpool var briljante den dagen og Newcastle var ditto dårlige. Alle kunne se det. De kjemper om ligagullet og vi kjemper for å unngå nedrykk.