Forventer ikke nytt Barca-bud i januar

Liverpool FC forventer ikke noe bud fra Barcelona på Javier Mascherano i januar. Det melder lokalavisen Liverpool Echo.

Engelske tabloidaviser var i helgen fulle av historier om at Mascherano angivelig skulle ha blitt enig med Barcelona om sin personlige kontrakt, og at det bare gjensto for klubbene å bli enige om en transfersum. Beløp i størrelsesorden £30M-£36M ble nevnt.

Liverpool Echo slår imidlertid fast at det ikke har vært noen form for kontakt mellom klubbene siden i sommer, da katalanerne ble informert om at Mascherano ikke var til salgs.

Den gangen sa Rafael Benitez at ikke en gang £50M ville være nok til å friste ham til å selge argentineren. Liverpool FC forventer ikke et nytt fremstøt fra Barcelona når transfervinduet åpner igjen over nyttår.

Joan Laportas presidentperiode i Barcelona vil være over i juni, og det forestående presidentvalget i den spanske klubben gjør at usikkerheten rår på Nou Camp.

Barcelona-manager Pep Guardiola er utvilsomt en stor beundrer av Mascherano, men managerens posisjon er også usikker, fordi han ikke vil skrive under en ny kontrakt før han vet hvem den nye presidenten blir.

Liverpool Echo tror således at Barcelona ikke vil foreta noen store spillerkjøp før sommerens presidentvalg er overstått.