Frustrert Itandje

Tredjekeeper Charles Itandje hevder at Liverpool nekter ham å gå på utlån. Javier Mascherano leder Argentina mot Frankrike. Lite med poeng for utlånsspillerne.

Itandje vil vekk
Det er for så vidt ingen hemmelighet, men Charles Itandje ønsker seg vekk fra Liverpool. Fjorårets reservekeeper har denne sesongen også kommet etter Diego Cavalieri i keeperkøen og får ikke spille kamper verken på førstelag eller reservelag. Til Aujourd'hui Sport sier franskmannen at Liverpool har hindret ham i å gå til andre klubber på utlån.

- Ønsker jeg å komme meg vekk? Det er det ingen tvil om, sier 26-åringen krystallklart.

- Jeg fikk grønt lys fra ledelsen i Liverpool, men de har kommet med noen utrolige betingelser. Et par klubber ønsket å hente meg på lån i vinter, men Liverpool avslo da de kun ønsker et salg. Siden jeg ikke har spilt fotball på seks måneder er det vanskelig å forstå.

- Jeg har aldri spilt i Premier League, og denne sesongen har jeg heller ikke spilt i cupene. I forrige sesong hadde jeg to dårlige kamper i cupen.

- Middlesbrough ønsket meg på lån i sommer og noen franske klubber kontaktet meg, men Liverpool avslo og ønsket at jeg skulle gå til Galatasaray. Til slutt ble ikke klubbene enige og avtalen gikk i vasken. Mot min vilje har jeg derfor måttet være her kun for å trene.


Privatlandskamp for Mascherano
Onsdag 11.februar vil det være vennskapskamper for landslagene på en såkalt "internasjonal dato". Javier Mascherano er nå kaptein for Argentina og er med i troppen som møter Frankrike i Marseille.


Benkesliting for unggutter
Totalt sett ble det ingen stor kveld for Liverpools utlånte spillere på en hektisk ligakveld i England.

Jermaine Pennant var frisk i perioder, men et Portsmouth som måtte spille de siste tjue minuttene med ti mann greide ikke å score til tross for et overtak i banespill og Aston Villa vant 1-0 i sør. Målscorer ikke ukjente Emile Heskey i sin første kamp for Villa.

Krisztian Nemeth kom inn som innbytter etter 59 minutter for Blackpool, men da lå laget allerede 2-0 under mot QPR på hjemmebane. Sluttresultatet ble 0-3.

I League 1 holdt Leicester med David Martin (bildet) i mål og Jack Hobbs i midtforsvaret nullen, men vil nok likevel være litt skuffet etter 0-0 hjemme mot Brighton. Martin og Hobbs spilte hele kampen, og Leicester har fortsatt en betryggende ledelse på ti poeng i divisjonen. Stockport tapte 2-1 borte mot Tranmere, hvor Robbie Threlfall satt hele kampen på benken for gjestene.

Benkesliting ble det også for Craig Lindfield, da hans nye klubb Accrington Stanley vant 1-0 hjemme mot Morecambe.

Ryan Flynn fikk 21 minutter som innbytter da Wrexham og Northwich Victoria spilte 3-3 i den øverste divisjonen utenfor ligasystemet.