Frustrert manager

Benítez mener at sjansesløsingen ble avgjørende mot Blackburn, men de røde viser fortsatt fremgang. Glad for å holde nullen. Fornøyd med N'Gog og El Zhar.

Liverpool spilte 0-0 mot Blackburn på Ewood Park, og det må regnes som to tapte poeng. Etter en meget tam første omgang åpnet kampen seg betraktelig etter pause. En periode presset Liverpool hardt på for scoring. Flere gode sjanser ble skapt. David N'Gog var nærmest med en avslutning i underkanten av tverrliggeren. Benítez er skuffet over at seiersrekken nå er brutt.

- Jeg er litt frustrert. Jeg følte at vi kunne ha vunnet kampen. I 1.omgang spilte vi ikke veldig bra, men det var en vanskelig kamp. De spilte direkte, men vi forventet det, fortalte Benítez til Liverpoolfc.tv på pressekonferansen etter kampslutt.

- Etter det forandret vi ved å sette N'Gog i angrep og inn med Nabil (El Zhar). Vi ble farligere, og vi hadde muligheter til å vinne. De hadde også to kontringer som kunne ført til at vi hadde tapt. Men jeg synes laget spilte mye bedre i 2.omgang.

- Det ble en "clean sheet", og vi spilte bedre fotball enn her om dagen. Så vi forbedrer oss, men man må vinne slike kamper. Vi hadde sjanser, men man må score på dem hvis man ønsker å vinne kamper.

Liverpool scoret nesten ved N'Gog midtveis i 2.omgang.
- Jeg var overbevist om at det var mål. Og etterpå hadde Kuyt returen, men den ble bra blokkert.

- Vi er skuffet, men i siste minutt slapp vi nesten inn et mål. Slik er fotball.

- Jeg er fornøyd med N'Gog, og Nabil gjorde det bra da han kom inn. Forhåpentligivs vil Torres være tilgjengelig i neste kamp. Kanskje vil han være på benken - dersom alt er ok de neste dagene.