Frustrert over poengdeling

Rafael Benitez legger ikke skjul på at han er frustrert over at Liverpool kun fikk med seg ett poeng fra Britannia Stadium. Nå ser han frem til ligakampen mot Everton.

Rafael Benitez la ikke skjul på at han var frustrert over 0-0 mot Stoke i dag, da han ble intervjuet av Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Jeg syntes vi startet kampen virkelig bra. De første 20-25 minuttene hadde vi ballen mye og kontrollerte kampen. Men så ga vi dem tro og håp med å forære dem innkast, frispark og cornere, konkluderte manageren.

- I andre omgang var det 50-50. De hadde igjen muligheter fra dødballer. Kampen kunne ha blitt tapt, men den kunne også ha blitt vunnet. Gerrard traff både tverrliggeren og stolpen, men denne type kamper mot lag som jobber hardt og har 10 mann bak ballen er virkelig vanskelige, la han til.

- Det er ikke lett å finne rom til å skape muligheter, så vi får bare være fornøyd over ett poeng til. Vi leder fortsatt ligaen, og er i en god posisjon. Som alltid prøver du å vinne alle kamper. Vi klarte ikke det i dag, men når får vi se frem mot neste kamp mot Everton.

Rafa angrer ikke
Sky Sports spurte Rafa etter kampen om han angret utspillet han kom med mot Alex Ferguson i går.

- I løpet av 20 år har ingen kunnet si disse tingene, men det er kanskje mange som har tenkt det samme som meg. Jeg angrer ikke på at jeg sa det, svarte Benitez.

- Jeg kan garantere deg at masse folk har sendt meg masse beskjeder. Ikke til meg direkte, men til staben min og andre folk i Liverpool. Det er tydelig at jeg har sagt det alle ønsket å si.

- Jeg tenkte ikke på hva folk ville tro eller mene. Jeg tenkte på min klubb og Mr Fergusons kommentarer om Liverpool denne sesongen. Du forstår hvorfor.

Benitez svarte bekreftende på om han ville se morgendagens kamp mellom Manchester United og Chelsea, og slo fast at et uavgjort resultat er det beste for Liverpool i den kampen.

- Jeg kan ikke forandre kamputfallet, så jeg blir hjemme og ser den på fjernsyn. Det er åpenbart at de ikke kan vinne begge to. Vi får se hva som skjer. Uavgjort ville være et perfekt resultat.

- Jeg har kjent Ferguson i fem år nå, og folk sier han driver "mind games". Det synes jeg er vel tidlig. Han snakker for mye om Liverpool. Han bør konsentrere seg om sitt eget lag, og de problemene de har og hva de selv bør gjøre.