Frykter Aquilani-exit

Midtbanekollega Daniele De Rossi mener at Roma vil miste en stor spiller dersom ryktene stemmer om at Alberto Aquilani er linet opp som mulig erstatter for Xabi Alonso.

Helt ubekreftede rapporter i italiensk media hevder at Liverpool har en avtale klar for å hente 25-årige Alberto Aquilani dersom et salg av Xabi Alonso til Real Madrid blir en realitet.

Den lokale midtbanespilleren i Roma har vært svært skadeplaget de siste årene, og er også for øyeblikket på vei tilbake fra et skadeopphold, men har likevel rukket å få med seg 11 landskamper for den regjerende verdensmesteren Italia.

Midtbanekollega på klubb og landslag, Daniele De Rossi, mener det vil være synd hvis avisene har riktig i hva de skriver.

- Jeg kjenner ikke detaljene og jeg vet ikke om en avtale er en realitet, sier De Rossi.

- Hvis det stemmer det som står i avisene, da vil vi miste en stor spiller.

- Hans mange skader betyr at han kanskje har blitt litt glemt, men jeg er sikker på at dersom han reiser vil vi få merke det.

- Han er en fotballspiller med eksepsjonelle kvaliteter og mer enn noe annet vokste han opp på akademiet til Roma og hans kjærlighet for denne trøya kan du ikke kjøpe.

- Hvis du imidlertid skulle tenke på hans karriere tror jeg det vil være en god mulighet for ham, han vil vokse veldig ved å være nære den beste midtbanespilleren i verden - Steven Gerrard.

Det har vært snakk om at Liverpool har tilbudt Aquilani en 5-årig avtale. Spilleren skrev nylig under en ny kontrakt med Roma fram til 2013, men hovedstadsklubben har økonomiske problemer og er ventet å kunne akseptere et tilbud på i underkant av £20M.