Frykter Liverpool snyter Villa for konfekten

Martin O'Neill frykter at Liverpool tar den siste Champions League-plassen, og viser til Arsenals spurt forrige sesong. O'Neill tror ikke Aston Villa har fått et tilbakeslag etter tapet mot Arsenal.

Aston Villa-manager Martin O'Neill frykter at Liverpool er kapable til å gjøre det samme som Arsenal og sikre en Champions League-plass ved å gå ubeseiret gjennom mange kamper i andre halvdel av sesongen. O'Neill erindrer at Villa lå godt an til å havne blant de fire beste sist sesong, men at Arsenal fant toppformen og tok 4.plassen til slutt. Aston Villa vant 3-1 på Anfield i august. I morgen møtes Villa og Liverpool igjen.
- Liverpool har tapt noen få kamper mer enn de hadde trodd. Forrige sesong var de fabelaktige, uttaler Martin O'Neill.

- Da gikk de gjennom hele sesongen og tapte to kamper. Etter tre kamper denne sesongen hadde de tapt to, men de har fått litt av momentumet tilbake.

- Det var en stor seier for dem på Anfield mot Wolves i helgen. Vi må helt være oss selv, men de er fortsatt med.

- Jeg hørte det ble antydet at Arsenal hadde falt sammen forrige sesong, akkurat i februar, da jeg tror de var midt inne i en rekke på 22 ubeseirede kamper!

- De avsluttet sesongen veldig, veldig sterkt. Liverpool er kapable til å gjøre det samme. De er kapable fordi de er Liverpool Football Club.

- Se på Arsenal nå. For fire uker siden ble de avskrevet om tittelen, og nå er de skikkelig med. Det er det som skjer med toppklubbene.

Aston Villa tapte 0-3 mot Arsenal i går. Martin O'Neill tror ikke hans spillere vil være spesielt påvirket av det før møtet med Liverpool.
- Jeg er ikke særlig plaget med hvem som sier hva. Jeg ble ikke for revet med da vi reiste til Old Trafford for et par uker siden og vant der.

- Det var tre poeng, og det ga et løft for selvtilliten. Det var veldig bra. Det endret vår dårlige statistikk der, vår første seier der på 26 år.

- Men likeledes kan ethvert lag reise til Arsenal og tape, så jeg vil ikke begynne å tro at det ga et stort sjokk over hele Europa.

- Man kan bli beseiret, men det vi må gjøre er kjempe oss tilbake mot Liverpool og forsøke å vinne.

Aston Villa er tvunget til å gjøre endringer på laget grunnet karantene på Ashley Young. O'Neill opplyste før jul at han kanskje ville bytte på startoppstillingen, spesielt ettersom Liverpool har 24 timer mer hvile. John Carew, forsvarerne Habib Beye og James Collins, samt midtbanepillerne Nigel Reo-Coker, Steve Sidwell og Fabian Delph er aktuelle for startelleveren.