Fulham vurderer MacKay-Steven

Fulham vurderer å knytte til seg Gary MacKay-Steven når 18-åringens kontrakt med Liverpool løper ut etter sesongslutt. Det melder skysports.com. Rafa med donasjon til kreftsaken.

Alt tyder på at Gary MacKay-Steven forlater Liverpool når kontakten hans løper ut etter denne sesongen. Dette har fått en rekke klubber til å sperre øynene opp. Liverpool sikret seg vingen i kamp med en rekke andre klubber da han kom fra Ross County i 2007.

Den unge skotten har slitt med skader under sitt opphold på Merseyside, og har aldri vært i nærheten av førstelagstroppen. Fulham står nå klare med en invitasjon til flankespilleren om å trene med dem.

Spillerens agent, David Threlfall, bekrefter at Fulham ivrer etter å få tatt skotten nærmere i øyesyn.

- Fulham har vist interesse for Gary, og de har invitert ham til London i neste uke, for å se ham i aksjon på treningsfeltet, uttaler Threlfall til skysports.com.

- Det virker som en rekke klubber holder Gary under oppsikt, og nå får vi se hvordan ting utvikler seg med Fulham, legger han til.

Rafa med donasjon til kreftsaken
Rafael Benitez får utbetalt £1000 etter å ha vunnet frem med et søksmål mot en britisk tabloidavis. Disse pengene donerer han nå til kampen mot brystkreft.