Full pott for Spania

Spania tok sin andre seier i prøve-VM, da de slo Irak 1-0 i en dørgende kjedelig fotballkamp i ettermiddag. Xabi Alonso og Fernando Torres spilte hele kampen.

Spania vant sin tolvte strake kamp under Vicente del Bosque da de tok sin andre trepoenger i prøve-VM i ettermiddag. Motstander Irak lå lavt og var godt defensivt organiserte - og når spanjolene heller ikke fikk til finspillet, var dette en heller kjedelig kamp.

Xabi Alonso og Fernando Torres var de eneste Liverpool-spillerne som startet kampen, og duoen ble på banen i samtlige 90 minutter. Verken Alvaro Arbeloa, Albert Riera eller Pepe Reina ble benyttet som innbyttere.

Torres spilte en blek kamp, og ble godt pakket inn. Det nærmeste han kom var da han kombinerte med Cazorla og nesten kom gjennom i førsteomgang. Xabi Alonso spilte sammen med Xavi på midten, og gjorde en grei jobb. Baskeren pådro seg et gult kort for farefullt spill i førsteomgang, og ble dermed førstemann i dommerens bok.

Eneste målscorer i kampen var David Villa, som headet inn 1-0 i andreomgang. Dermed står Spania med seks poeng, og 6-0 i målforskjell etter to kamper.