Fullt fokus på England

Steven Gerrard legger kampen om Premier League-trofeet foreløpig til side for å konsentrere seg fullt om Englands to neste to landskamper. Accringtons manager fornøyd med Lindfield.

Steven Gerrard har nettet seks mål på de seneste tre Liverpool-kampene. Han håper å prestere like godt for landslaget når England møter Slovakia i treningskamp på lørdag, før Ukraina venter i VM-kvalifiseringskamp onsdag 1.april.
- Jeg er i skyene. Det har gått virkelig bra på klubbnivå. Jeg var svært godt fornøyd med min forrige opptreden for England. Jeg var under litt press før den kampen for å prestere bra, og jeg synes jeg klarte det, uttaler Gerrard ifølge The Times.

- Jeg har gått glipp av et par kamper etter det på grunn av skade, men jeg har funnet formen kjapt etter min seneste hamstringskade. I øyeblikket er jeg full av selvtillit.

Liverpool ligger kun ett poeng bak Manchester United i Premier League, men i øyeblikket er Gerrard kun fokusert på de kommende landskampene.
- Det er enkelt nok å skifte fokus. Vi er med England nå. De store klubbkampene må vente. Alle er fokusert på jobben fremover og fokusert på å få en fin seier på lørdag og tre poeng onsdag for å ta over tabelltoppen i gruppen.

Steven Gerrard nettet hat-trick mot Aston Villa, og kapteinen håper at landslagspausen ikke vil påvirke Liverpools gode form negativt.
- Hat-tricket teller egentlig ikke fordi det var to straffespark, men jeg ønsker å holde momentumet oppe.

- Vi er på skulderavstand til Manchester United. Chelsea tapte også. Så vi har hatt en fantastisk periode.

- Jeg er veldig fornøyd med måten jeg har spilt på, men jeg må takke mine lagkamerater i Liverpool fordi formen min er takket være dem.

- Det har vært et par hektiske uker selv om resultatene har vært gode, og det har vært spennende tider. Forhåpentligvis vil fremgangen fortsette når vi kommer tilbake.

- Det er store kamper fremover med Liverpool, men først må vi fokusere på å få gode resultater med landslaget.

Ros til Lindfield
Accrington Stanley-manager John Coleman er svært fornøyd med Craig Lindfield. Spissen har scoret to mål for League Two-klubben etter at han kom på lån i slutten av januar. 20-åringen scoret vinnermålet mot Exeter på lørdag.
- Craig Lindfield har vært fremragende for oss, sier Coleman til Lancashire Telegraph.

- Hans arbeidsinnsats er rett og slett fantastisk. Han holder det gående i 90 minutter og tilfører laget mye.

- Han opplevde en måltørke, men det skjer med de beste spissene. Jeg er glad for at han scoret på lørdag, det var også guttene.

- Forhåpentligvis vil han kunne fortsette slik og få flere.