Galley på vei tilbake

Fysioterapeut Dave Galley forlot Liverpool til fordel for Derby i august 2005, men skal nå få ansvar for den medisinske avdelingen på ungdomsakademiet i Kirkby. Michael Owen forlater Newcastle.

Liverpool FC fortsetter å ansette nye folk. Fysioterapeut Dave Galley er på vei tilbake, melder Daily Mail. Rafael Benítez sa opp 16 medlemmer i støtteapparatet ved sesongslutt, inkludert trenere på akademiet, fysioterapeuter, massører og en materialforvalter.

Dave Galley ble hentet inn av Houllier i 1999, men reiste til Derby i august 2005 etter en uoverensstemmelse med Rafael Benítez over behandlingen av en lyskeskade hos Harry Kewell. Han har også vært innom Bolton og nå senest Wigan.

Galley skal lede arbeidet ved den medisinske avdelingen på The Academy i Kirkby. For tiden oppholder han seg i Sverige med England U21, men ligger også an til å bli forfremmet til å assistere Gary Lewin på Englands A-landslag neste sesong.

Owen forlater Newcastle
Michael Owen kommer definitivt til å forlate Newcastle når kontrakten hans utløper ved månedskiftet.
- Det gjenstår å se hvor jeg kommer til å dra. Det er nok av klubber som  interesserer meg, men vi får se hvor det er, enten hjemme eller i utlandet, sier Owen til Sky Sports News.

- Det har vært stor interesse fra utlandet og mye hjemme, men det er åpenbart at det er i Premier League jeg føler at jeg tilhører.

- Jeg spilte ett år i Spania, og jeg trivdes i Real Madrid, men jeg fikk bekreftet at jeg definitivt foretrekker Premier League. I så fall vil en god engelsk klubb være min preferanse, men jeg har hatt stor interesse fra utlandet, så jeg vil ikke utelukke det.

- Jeg er fortsatt under kontrakt med Newcastle i et par uker, så det er der jeg er i øyeblikket. Jeg tror ikke at jeg kommer til å forlenge med Newcastle. Jeg tror ikke at jeg kommer til å bli tilbudt ny kontrakt, og jeg ønsker å spille i Premier League eller i en toppdivisjon et annet sted.