Gerrard brukes i en av kampene?

Sitater fra Rafael Benítez kan tyde på at Steven Gerrard vil være i stand til å spille en av de kommende to kampene. Vanskelig med to kamper på fire dager.

Steven Gerrard fikk altså påvist lyskestrekk etter røntgenundersøkelse, men skaden er ikke mer alvorlig enn at han kan være i stand til å spille allerede i morgen. Kapteinen er i kamptråden for møtet med Blackburn, men er ikke i stand til å spille 90 minutter både på lørdag og på tirsdag.

- Vi var klar over skaden til Gerrard før kampen mot Chelsea. Det er ikke lett for ham å spille to kamper på fire dager med den skaden han har, sier Rafa til Telegraph.

- Avgjørelsen jeg må ta er om jeg skal bruke ham mot Blackburn eller Chelsea. Dersom jeg bruker ham mot Blackburn, betyr det ikke at vi avskriver mulighetene våre i Champions League.

- Dersom han føler at han kan spille, så vil vi se på situasjonen. Alt vil være en risiko, men kanskje kan vi ha ham på benken og bruke han om vi behøver det? Etter møtet med Chelsea vil vi ha en hel uke til neste kamp, fordi hjemmemøtet med Arsenal er tirsdagen etter. Om han blir skadet igjen, så kan det være at han trenger mer tid enn en uke på å bli skadefri. Det er en tøff avgjørelse, men vi vil ta hensyn til risikoen.

- Vi har pratet om helsen til spillere som Gerrard i lang tid. Skal vi rotere, eller skal vi beholde nøkkelspillerne våre på banen? Vi har hatt dette problemet med Fernando, og nå også med Steven. Vi har to kamper på fire dager, og begge er veldig viktige for våre ambisjoner. Etter det, selv om vi skullle kvalifisere oss til en Champions League semifinale, så betyr det bare to nye kamper. Vi vil spille en kamp i uken, og det gjør det lettere med tanke på situasjonen til Gerrards helse, forteller Rafa.