Gerrard frustrert over omkamp

Steven Gerrard mente at Liverpool burde ha avgjort kveldens cupbatalje mot Everton til sin fordel, noe manager Rafael Benitez sa seg helt enig i.

Liverpool.no kåret Steven Gerrard til banens beste spiller da Liverpool spilte 1-1 mot Everton i FA-cupens 4.runde i kveld. Kapteinen var likevel en frustrert mann etter matchen.

- Vi dominerte kampen fullstendig i 90 minutter, men de gjorde mål på en dødball, og det er ekstra frustrerende siden vi har jobbet spesielt med det, uttalte Gerrard til Setanta Sports etter kampen.

- Det blir en tøff omkamp på Goodison Park, men vi har vunnet der før, så vi kan gjøre det igjen, la han til.

- Ser man på sjansefordelingen i løpet av 90 minutter var det skuffende å ikke vinne i dag. Til neste kamp må vi fokusere på dødballer og sørge for å score vinnermålet.

- Jeg er selvsagt glad for å gjøre mål, men dette handler ikke om meg. Jeg hadde likt bedre å stå her uten å ha gjort mål og ha vært videre. Det handler om laget, ikke om meg.

- Jeg er fornøyd med spillet mitt. Jeg er fotballspiller, og fokuserer på mitt spill. Det vil jeg fortsette med.

Liverpool-manager Rafael Benitez var full av lovord om sin kaptein etter matchen.

- Han takler oppstyret den siste tiden veldig bra. Han er en god proff og fortsetter å spille bra, sa han.

Benitez var også skuffet over resultatet, og hevdet at Liverpool var det eneste laget som var interessert i å vinne kampen.

- Det var et lag som forsøkte å vinne og et lag som prøvde å unngå tap, konkluderte han.

- Det er en stor forskjell på de to tingene. Det var synd vi ikke fikk mål nummer to.

- Jeg syntes laget spilte godt gjennom hele kampen. Vi gjorde kun en feil. Vi dominerte kampen, men vi må ta bedre vare på sjansene våre.

- Jeg tror den karakterstyrken vi viste i dag kan ha en meget positiv effekt. Vi lå under, men viste karakterstyrke ved å komme tilbake, avsluttet spanjolen.